Повернутися до звичайного режиму

Вибори президента учнівського самоврядування

19.09.2014р. в Хімчинській школі відбувалися вибори президента учнівського парламенту. Було представлено п’ять кандидатів:

1. Підлетейчук Олена Романівна

2. Атаманюк Юлія Ігорівна

3. Унгурян Ангеліна Віталіївна

4. Будзуляк Святослава Іванівна

5. Бойчук Марина Вікторівна

Усі вони виступали перед учнями школи зі своїми планами на цілий навчальний рік. В день виборів кожному виборцю було видано бюлетень з іменами кандидатів у президенти. Учні повинні були поставити галочку біля одного з імен. Біля спостерігача знаходилась скринька, куди і кидали вже заповнені бюлетені. Була і виборча комісія, яка спостерігала за порядком і підраховувала голоси. На думку учнів, гідна цієї посади є Підлетейчук Олена Романівна, яка набрала 103 голоси. Її заступник – Бойчук Марина Вікторівна (36 голосів).

Підлетейчук Олена – розумна, цілеспрямована,відповідальна, начитана, скромна дівчина. Навчається в Хімчинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів в 11-А класі. Вважається однією з кращих учнів школи. Закінчила 10 клас на відмінно. Вона підготувала передвиборчу програму, яка дуже сподобалась учням школи. Олена дійсно гідна цієї високої, відповідальної посади!!!

/Files/images/CIMG1719.JPG

/Files/images/CIMG1720.JPG

/Files/images/CIMG1722.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 591

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.