Останній дзвінок покликав гостей!!!

Промайнув ще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів, і для батьків - це чудова традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Навіть рясний весняний дощ не став на перешкоді цієї важливої події.Цьогоріч останній дзвоник покликав на свято поважних гостей.У Хімчинську ЗОШ І-ІІІ ступенів завітали- настоятель церкви святої Покрови Пресвятої Богородиці отець Ярослав,

- депутат обласної ради Радиш Сергій Васильович,
- депутат районної ради, голова батьківського комітету Розвадовський Микола Петрович,
- голова районного братства ОУН УПА Підлетейчук Петро Андрійович,
- секретар виконкому Хімчинської сільської ради Кіщук Галина Іванівна
Директор школи Розвадовська В.М. підвела підсумки роботи школи за навчальний рік, вручила похвальні листи учням за відмінні успіхи в навчанні, нагородила переможців конкурсів та спортивних змагань, побажала випускникам успішного складання ЗНО та щасливих доріг у житті.
Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів гості свята. Вдячними оплесками шкільна родина нагородила депутата обласної ради Радиша С.В., який повідомив, що він разом із своєю командою зроблять усе для того, щоб Хімчинська школа до 1 вересня мала нове покриття металочерепицею.
Депутат районної ради Розвадовський М.П. подарував для школи книги видавництва «Писаний камінь». З його ініціативи і допомоги районної ради та батьків цьогорічних випускників буде модернізовано шкільну їдальню.
Хочеться висловити щиру подяку людям, які розуміють, що спонсорська допомога для навчальних закладів надзвичайно актуальна.
Особливо у час, коли мова йде про оновлення матеріально-технічної бази, покращення умов праці та навчання в освітніх закладах.
І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання в школі закінчилося. Попереду незвіданий шлях дорослого і серйозного світу.
У добру путь і щасливий час, дорогі випускники!
Чудових вам канікул, школярі!

/Files/images/2gqwradiZDg.jpg /Files/images/-jlv15eSGoE.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 723

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.